Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău, în colaborare cu jandarmi, polițiști locali, reprezentanți din cadrul A.N.P.C., A.N.S.V.A., Ministerului Sănătăţii și Inspectoratului Teritorial de Muncă, au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune în vederea verificării respectării măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID 19, precum și pentru respectarea altor acte normative în vigoare.

În urma acțiunii, echipele de control au verificat opt societăți comerciale. Pentru neregulile constatate au fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale în valoare totală de 22.300 lei, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. 

Dintre sancțiunile aplicate, șase au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar trei pentru nerespectarea modului de amenajare a teraselor privind distanțarea fizică și locul prevăzut la mese.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 13. Nu mai faci gospodină din politician
Articolul următorSălăjean, cercetat pentru nerespectara regimului armelor şi muniţiilor, contrabandă şi uz de armă fără drept