Descoperire macabră în comuna Sînmihaiu Almasului. Trupul neînsufletit al unui bărbat a fost găsit într-un parau, la periferia localitătii Sîntă Marie. Pe corpul victimei au fost identificate multiple muscături de animale.

Potrivit datelor furnizate de purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, în 15 ianuarie 2019, Politia a fost sesizata despre faptul ca un barbat de 60 de ani, din comuna Sînmihaiu Almasului, a plecat de acasa luni, 14 ianuarie, si nu s-a mai întors. In urma verificarilor efectuate de politisti, barbatul a fost gasit decedat într-un parau, la periferia localitatii Sînta Marie. Pe corpul victimei au fost identificate multiple muscaturi de animale.
Cadavrul a fost transportat la morga spitalului in vederea necropsiei. „Urmeaza a se stabili daca muscaturile sunt de caini sau de animale salbatice si daca intre acestea si decesul victimei exista legatura de cauzalitate, sau moartea a survenit din alte cauze”, a precizat sursa citata.
Cercetarile in cauza se efectuează sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.

Articolul precedentCe citesc sălăjenii. Irina Binder, printre autorii preferați
Articolul următorConcursul de ocupare a celor peste 30 de joburi la Spitalul Județean, amânat. Sute de candidați în ”stand -by”