Polițiștii sălăjeni împreună cu jandarmi, pompieri, voluntari și câine de urmă au desfășurat, marți, timp de câterva ore, activități de căutare pentru găsirea unui copil de 13 ani din localitatea Brusturi.

 

 

Potrivit IPJ Sălaj, minorul a plecat de la domiciliul părinților, luni, 28 iunie, în jurul orei 16:00, și nu a mai revenit. Poliția a fost sesizată despre acest caz, în această dimineață, la ora 08:40, de către mama minorului.

„În  scurt timp de la sesizare, a fost constituită o echipă de căutare formată din peste 25 de efective ale Ministerului Afacerilor Interne și aproximativ 50 de voluntari, pentru a desfășura activități în perimetrul localităților din apropiere.

De asemenea, în activitățile de căutare a fost folosit un câine de urmă, dronă, fiind solicitat sprijin aerian şi voluntari de la Asociaţia 4×4 Reascue Adventure.

În jurul orei 13:00, copilul a fost găsit în apropierea cartierului Ortelec, din municipiul Zalău, fără a fi victima vreunei infracțiuni”, a transmis Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentA început dezbaterea moțiunii de cenzură. Se decide soarta Guvernului Cîțu
Articolul următorSătmărean, pus pe scandal și furat! L-au potolit polițiștii și procurorii din Sălaj