Mihai este pasionat de gătit. Are doar 13 ani şi a reuşit, în scurt timp, să facă, din pasiunea lui un fenomen online. Aripioarele picante şi pieptul de pui marinat, toate reţete clasice, dar cărora le dă o notă personală, se număra printre specialităţile sale.

Totul a început ca o joacă pentru puştiul din Moigrad, Sălaj, însă, treptat, a devenit acum o parte importantă din viaţa sa. Băiatul de 13 ani se filmează în timp ce găteşte, iar clipurile postate pe internet au ajuns să aibă şi peste 600.000 de vizualizări. „Am început să filmez cu prietenii mei acum un an şi jumătate. Ei se filmau în timp ce se jucau pe calculator, eu neavând un calculator atât de bun şi nici bani să-mi cumpăr unul, m-am gândit să-mi filmez pasiunea”, a mărturisit Mihai Ungruşan, citat de Digi24.

Sălăjeanul a început să facă bani din pasiunea lui, iar părinţii sunt încântaţi de ceea ce face şi îl încurajează. „Reţetele le iau fie din cărţi, fie de la mama, dar şi de pe internet de la chefi. N-am exersat deloc, chiar atunci când am filmat a fost prima dată, fără mama acasă, singur”, a mai spus Mihai.

sursa foto FB

Articolul precedentDuminică 13! Zi cu ghinion pentru un șofer. Autoturismul i-a luat foc
Articolul următorSute de dosare penale pentru conducere fără permis