Poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Investigaţii Criminale Cehu Silvaniei efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracţiunile de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Infracțiunile au fost comise în noaptea de 22 spre 23 mai 2019, în localitatea Motiș, de doi adolescenți.

În data de 23 mai 2019, un bărbat, din judeţul Maramureş, a sesizat Poliţia despre faptul că, în noaptea de 22 spre 23 mai,  în timp ce se afla în vizită la o rudenie, din localitatea Motiş, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul şi suma de 1600 lei, bani care se aflau în autoturism, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj.

„Verificările efectuate de poliţişti au dus, vineri, 24 mai a.c., la identificarea persoanlor bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre doi adolescenţi, de 16 ani, unul din judeţul Bihor şi unul din judeţul Maramureş. Din cercetări s-a stabilit că autoturismul a fost condus de adolescentul din Bihor. La momentul comiterii faptei, autoturismul se afla parcat în curte, dar neasigurat (cheile erau în contact)”, a precizat sursa citată.

Maşina a fost găsită pe raza localităţii Sălsig, din judeţul Maramureş, iar din bani a fost recuperată suma de 500 de lei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă, fapte prevăzute de Codul Penal.

Articolul precedentRezultate parțiale Sălaj: Alianța USR-PLUS, pe primul loc, urmată de PNL
Articolul următorSălajul, din nou sub cod galben de ploi