Doi bărbați din Șimleu Silvaniei au ajuns după gratii, pentru 30 de zile, pentru furt calificat. Aceștia ar fi pătruns în locuinţa unei femei din comuna Crasna, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de circa 18.000 lei.

 

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au pus în executare, miercuri, 6 iulie, un mandat de percheziţie domiciliară în oraşul Şimleu Silvaniei, la locuinţa a două persoane bănuite de furt calificat. 

Potrivit IPJ Sălaj, din cercetări a reieşit că, în noaptea de 2 spre 3 iulie, doi bărbaţi de 31, respectiv 42 de ani, ambii din Şimleu Silvaniei, ar fi pătruns în locuinţa unei femei, din comuna Crasna, de unde ar fi sustras bani, cabluri electrice, o drujbă, un motofierăstrău, îmbrăcăminte, încălţăminte etc.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 18.000 de lei.

În urma percheziţiei au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar joi au fost duși de procurori în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Şimleu Silvaniei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru probarea şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentPetre Daea, anunțul momentului: va fi sau nu restricționat consumul de apă? „Sunt semne de îngrijorare, sunt suprafețe compromise în acest moment”
Articolul următorAccident cu doi morți și un rănit grav pe centura orașului Jibou! Victimele sunt din Vrancea