Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus ieri reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de un tânăr de 18 ani, din comuna Supur, județul Satu Mare, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale sălăjeni îl bănuiesc pe acesta că, vineri, 27 ianuarie, în jurul orei 17.00, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiul Zalău, ar fi acostat doi minori de 15 și 14 ani, ambii din Zalău, și le-ar fi cerut să-i dea telefonul mobil pentru a suna pe cineva. Tânărul de 18 ani ar fi luat telefonul din mâna minorul de 15 ani, ar fi apelat de pe acesta mai multe persoane, iar apoi, pentru a-i înapoia telefonul, l-ar fi amenințat cu acte de violență și le-ar fi solicitat celor doi minori banii pe care aceștia îi aveau la ei. Minorii i-au dat tânărului de 18 ani, 24 de lei, banii pe care îi aveau împreună la ei, recuperându-și astfel telefonul mobil. 

Luni, 30 ianuarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale îl vor prezenta pe tânărul de 18 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentBărbat din Derșida oprit în trafic de poliţişti! Le-a arătat un permis de conducere fals
Articolul următorScandal diplomatic Ucraina-Ungaria, în plin război – Tensiuni uriașe după declarațiile incendiare ale premierului Viktor Orban