Doi sălăjeni și un bistrițean au fost prinși, în weekend, de polițiștii din Sălaj conducând fără a deține permise de conducere sau cel corespunzător pentru categoria autovehiculului la al căruia volan se aflau. Cei trei bărbați s-au ales cu dosare penale.

 

Astfel, vineri seara, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Hida, în timp ce conducea un autovehicul pe Drumul Comunal 50 din localitatea  Sânpetru Almaşului.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de  0,23 alcool pur în aerul expirat.

 

Sâmbătă dimineața, poliţiştii din Cehu Silvaniei au depistat un conducător auto în vârstă de 42 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea, pe Drumul Judeţean 108A, prin localitatea Benesat, un ansamblu de vehicule.

Poliţiştii au constatat că bărbatul poseda  permis de conducere valabil pentru categoriile  AM și B, însă avea permisul de conducere necorespunzător categoriei din care fac parte cele două vehicule.

 

În aceeaşi zi, câteva ore mai târziu, tot pe Drumul Judeţean 108A, prin localitatea Benesat, poliţiştii au oprit în trafic un alt bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Someş Odorhei, care conducea un ansamblu de vehicule având permis de conducere necorespunzător categoriei din care făceau parte cele două vehicule.

În toate cazurile, s-au întocmit dosare de cercetare penală, iar cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea administrării întregului probatoriu.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentBilanț CoVid-19, 14 iunie: 50 de cazuri noi, 27 decese și 217 pacienți internați în secțiile ATI
Articolul următorSălăjean, prins furând dintr-o sală de jocuri din Baia Mare, arestat preventiv