Un tânăr de 30 de ani, din comuna Dobrin,  în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiu, la intrarea în incinta unei staţii peco a avariat o pompă de benzină. Totul s-a întâmplat azi, 13 septembrie, în jurul orei 8.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Sălaj, acesta a refuzat testarea cu alcooltestul, dar şi prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Poliţiştii rutieri au constatat în perioada 1 ianuarie-31 august 2018 şase astfel de fapte.

Atenţie şoferi!

Potrivit sursei citate, refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere ori a instructorului auto, aflat în procesul de instruire, sau a examinatorului autorităţii competente, aflat în timpul desfăşurării probelor practice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Articolul precedentLocuitorii comunei Creaca, invitaţi să participe la campania de curăţenie „Let’s do it, România!”
Articolul următorSubprefectul Sălajului i-a felicitat pe pompieri de ziua lor