în ultimele două zile, două minore din Sălaj au fost date dispărute. Dispariția fetelor a fost semnalată, prin apel la 112, de rudele acestora. La scurt timp, ambele minore au fost găsite de polițiștii sălăjeni.

Primul caz de dispariție, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, a fost semnalat, în seara zilei de luni, în jurul orei 22,50, lucrătorilor Secției 4 Poliție Rurală Ileanda. O femeie, în vârstă de 63 de ani, i-a alertat pe oamenii legii după ce nepoata sa, în vârstă de 12 ani, cu domiciliul în municipiul Zalău, a plecat de la locuința acesteia, în loc necunoscut. „În urma verificărilor efectuate, minora a fost identificată și predată bunicii sale materne”, a declarat sursa citată.

A doua zi, marți, 6 august, lucrătorii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au fost sesizați prin apel la 112, de către un bărbat că, în jurul orelor 12:00, fiica lui, în vârstă de 16 ani, a dispărut de la domiciliu. Imediat după semnalarea dispariției au fost demarate activitățile specifice în vederea depistării acesteia. Minora a fost identificată pe raza unei localități din județ și predată părinților.

Articolul precedentCultura, la un click distanţă. A apărut numărul 175 al revistei ‘’Caiete Silvane’’
Articolul următorButelie în flăcări într-o gospodărie din Nuşfalău. O persoană a suferit arsuri