Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” și Liceul Reformat “Wesselenyi” fac parte din proiecte privind creșterea eficienței energetice, finanțate din fonduri europene. Prin intermediul acestor proiecte, cele două unități de învățământ vor fi reabilitate și modernizate.

La Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” au fost finalizate lucrările la corpul C şi au început lucrările la corpul A, B şi Sala de sport.

La Liceul Reformat “Wesselenyi” sunt finalizate lucrările la etajul 2, respectiv 3, iar la etajele inferioare se lucrează la finisaje și instalații.

Aceste unități de învățământ trec printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare datorită lucrărilor de anvelopare a clădirilor și refacere a finisajelor exterioare, modernizare a instalațiilor sanitare, termice și electrice, refacere în totalitate a șarpantelor, recompartimentare a spațiilor interioare pentru amenajarea grupurilor sanitare accesibile persoanelor cu dizabilități, refacere a finisajelor interioare, realizare a de rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități și refacere a trotuarelor de protecție.

“Proiectele de modernizare a infrastructurii școlare din municipiu sunt în grafic. Profităm că elevii sunt în vacanță și că putem lucra fără a deranja procesul de învățământ”, a transmis, Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.