Pop Bogdan Petru, elev în clasa a XII-a C, la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău, îndrumător profesor Morar Florin, face parte din lotul național ce va reprezenta România la etapa internațională.

Acesta a făcut parte din lotul care a reprezentat judeţul Sălaj la Olimpiada Naţională de Informatică, competiție ce s-a desfășurat zilele trecute în Suceava. Deoarece toţi au obţinut premii, menţiuni sau medalii, vineri, 3 mai 2019, au participat la proba de baraj pentru selecţia în lotul naţional ce va reprezenta România la etapa internaţională. „Elevul Pop Bogdan Petru din clasa a XII-a C, Colegiul Naţional „Silvania” Zalău, îndrumător prof. Morar Florin, face parte din lotul național în vederea participării la competițiile internaționale din Calendarul olimpiadelor și concursurilor internaționale aprobat de Ministerul Educației Naționale pentru anul 2019”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.

Articolul precedentRomânii din Chicago, inclusiv zălăuani, implicaţi în campania ”Dacă nu EU#votez, atunci cine?”. ”Romanian United Fund” – un proiect al românilor pentru români
Articolul următor4 mai -Ziua Internațională a Pompierilor. Simbolul: panglica în culorile roşu şi albastru