Programul „Euro 200” pentru acordarea unui ajutor financiar elevilor și studenților în vederea achiziționării de calculatoare continuă și în 2019. Bonurile vor fi acordate elevilor care provin din familii în care venitul brut lunar pe membru de familie este de maximum 250 de lei.

Depunerea cererilor se va face până în 19 aprilie, iar elevii vor putea beneficia efectiv de ele în luna iulie.
Pot aplica elevii și studenții din învățământul de stat sau particular acreditat în vârstă de până la 26 de ani. Bonul reprezintă echivalentul în lei a sumei de 200 de euro și este destinat achiziției de calculatoare, potrivit unui anunț al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.
Anul acesta, bonurile au culoare roșie, spre deosebire de 2018, când au fost violet.
Elevii şi studenţii care doresc să obţină cei 200 de Euro pentru achiziţionarea unui calculator nou şi îndeplinesc condiţiile trebuie să depună o cerere la şcoala la care sunt înscrişi până cel târziu în data de 19 aprilie 2019.
În perioada 22 aprilie -13 mai vor fi efectuate anchete sociale. Lista cu solicitanţii eligibili va fi afişată până pe 31 mai, urmând ca în 5 iunie să fie afişată şi lista beneficiarilor.
În 2018, potrivit datelor ISJ Sălaj, lista beneficiarilor din județ a cuprins 29 elevi, majoritatea din mediul rural.
Articolul precedentLa Galeria ”Ioan Sima”, expoziţie de păpuşi: ”Universul păpușilor – între joc și marcă identitară”
Articolul următorSălaj: Peste 2.200 de locuri, disponibile pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare. Evaluare psihosomatică, în 20 de centre