În organizarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Porolissum” Sălaj, pe stadionul municipal se desfășoară în această perioadă, 3-5 iulie, etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare si private pentru situaţii de urgenţă. Astfel, la proba ”Pista cu obstacole pe 100 metri”, pe locul I s-a clasat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) al localității Mireșu Mare, locul II – SVSU Jimbolia și locul III SVSU Agrij. Competiția a continuat cu proba ”Ştafeta 4x1oo metri”, câștigătorii fiind: SVSU Jimbolia – locul I, SVSU Marca – locul II și SVSU Mireșu Mare.

De asemenea, la proba ”Pista cu obstacole pe 100 metri”, probă la care au participat serviciile private pentru situații de urgență (SPSU) clasamentul este următorul: SPSU Aramis – locul I, SPSU Dual CP – locul II și SPSU SC Electrolux – locul III. La proba ”Ştafeta 4x1oo metri” primele trei locuri au fost obținute de : SPSU Aramis – locul I, SPSU Electrolux – locul II și SPSU OMV Petrom -locul III. Competiția continuă și astăzi, 5 iulie, cu ultima probă a concursului: realizarea dispozitivului de intervenție.

Reamintim că la această competiție sunt prezente 14 echipaje. Este vorba despre şapte echipaje ale serviciilor private pentru situaţii de urgenţă şi şapte echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, din şapte judeţe şi anume: Maramureş, Arad, Timiş, Cluj, Satu Mare, Bihor şi Sălaj. Sălăjul este reprezentat la această competiţie de câştigătorii etapei judeţene de luna trecută, respectiv: Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Marca şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă (SPSU) Michelin.

Articolul precedentCondamnat pentru infracțiuni informatice
Articolul următorProiecţii de filme cu intrare liberă. Începe ”Tenaris Cinelatino”