Elevi de clasa a VIII-a fac o simulare a examenului de Evaluare Nationala, la Scoala Generala "Ion Heliade-Radulescu" din Bucuresti, joi, 20 februarie 2014. (Eduard Enea)

Rezultatele finale ale examenelor din cadrul Evaluării Naționale vor fi afișate în cursul zilei de azi. Peste 200 de absolvenți de gimnaziu din Sălaj, nemulțumiți de notele obținute, au cerut recorectarea lucrărilor.

După afișarea primelor rezultate la Evaluarea Națională, marți, 25 iunie, 218 absolvenți de gimnaziu din Sălaj au depus contestații.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, din totalul contestațiilor depuse,111 au fost la Limba și Literatura Română, 81 la Matematică și 26 la Limba și Literatura Maternă.

Nota obținută în urma recorectării lucrării va fi definitivă, indiferent de punctajul obținut. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi publicate aszi, 29 iunie, potrivit biroului de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.

Articolul precedentAutospecială, aflată în misiune, lovită în Șimleu Silvaniei
Articolul următorServicii comunitare integrate, în patru comune din Sălaj. Autoritățile intenționează accesarea de fonduri europene