O nouă ediţie a Zilei Peceiului va avea loc duminică, 19 august. Evenimentul, ajuns la cea de a V-a ediţie, va fi precedat de o zi dedicată competiţiilor sportive, precum fotbal, şah şi volei, ce se vor desfăşura miercuri, 15 august.

Activităţile programate pentru ziua de duminică vor debuta, la ora 9, cu slujba religioasă şi Taina Sfântului Maslu, la Biserica Ortodoxă. După care, cei prezenţi vor asista, începând cu ora 13, 30, la depunerea de coroane la monumentul eroilor din curtea Bisericii Ortodoxe.

Deschiderea oficială a ediţiei din acest an va avea loc la ora 17, când este programată festivitatea de premiere a participanţilor la competiţiile sportive. Începând cu ora 17, 20, cei prezenţi vor avea parte de un program artistic susţinut: Georgiana Sabău, Teodora Fodoca, Florin Breje, Ioana Galea, Denisa Blaga, Denisa Rolnic, Andrei Bonte, Oana Silvana Pocola, Adelina Costina care vor fi acompaniați de Formația „Petrișor Țîrlea”. Ziua de duminică va fi încheiată de o discotecă în aer liber.

foto Facebook – Asociaţia Fiii satului Peceiu

Articolul precedentTragedie într-o pădure din apropierea localității Fodora. Copacul pe care l-a tăiat a căzut peste el
Articolul următorAdrian Cioroianu și echipa emisiunii „5 minute de istorie”, în vizită la Bădăcin