Nouă absolvenţi au fost repartizaţi în structurile de ordine publică din mediul rural, doi la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi unul la structura de poliţie rutieră.

Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, doi tineri care au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și 10 care au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie ,,Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca au intrat în rândul Poliției Române. „La data de 1 noiembrie 2018, 12 tineri au intrat în rândurile polițiștilor, din care doi sunt absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi zece au absolvit la Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. Având în vedere nevoile instituției, nouă au fost repartizaţi în structurile de ordine publică din mediul rural, doi la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi unul la structura de poliţie rutieră”, a precizat sursa citată.

De asemenea, reprezentanţii IPJ Sălaj ţinut să sublinieze faptul că cei mai tineri poliţişti au intrat în instituție în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să ducă mai departe tradiția Poliției Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale și a ordinii sociale.

Articolul precedentZalău: Percheziţii într-un dosar de fals şi uz de fals
Articolul următorÎn doar șapte zile, peste 60 de intervenții ale pompierilor la evenimente