Detașamentul de pompieri Zalău, din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ISU ”Porolissum” Sălaj, a intervenit în cursul după-amiezii zilei de marți -26 martie, în jurul orei 16, pentru a stinge un incendiu izbucnit la fosta fabrică de pâine de pe strada Fabricii ( etajul IV al clădirii dezafectate). La fața locului s-a intervenit cu două autospeciale și cu o autoscară, iar incendiul se manifesta la un ciclon de evacuare a făinii asupra căruia s-au efectuat lucrări cu foc deschis. Potrivit reprezentaților ISU, incendiul a fost localizat și s-a acționat pentru lichidare.

Casă în flăcări la Agrij

Tot în cursul zilei de astăzi, la ora 10.28, pompierii de la Punctul de lucru Sânmihaiu Almaşului şi Detaşamentul Zalău au intervenit la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Agrij. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică, mai exact un scurtcircuit de la un tablou electric defect. Până la lichidarea în totalitatea flăcărilor, au ars mai multe bunuri din anexă: mobilier bucătărie, 20 de anvelope, un motocultor şi circa 50 mp din acoperişul imobilului.

Articolul precedentMii de gospodării din Sălaj, fără curent. Două transformatoare, mistuite de flăcări în toiul nopţii
Articolul următorZălăuani, Primăria vă reaminteşte! Se apropie termenul scadent pentru plata taxelor și impozitelor aferente primului semestru