Un bărbat din Jibou a decedat în urma unui accident rutier, produs pe DJ 108 A, în localitatea Creaca. Autoturismul la volanul căruia se afla bărbatul a intrat în coliziune cu o autoutilitară. 

 

 

În urma impactului, șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a rămas încarcerat și a fost găsit în stop cardio-respirator de către echipajele medicale ale ISU Sălaj Sălaj care au intervenit la fața locului. De asemenea, a fost rănită încă o persoană, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții ISU Sălaj. 

„Victima Încarcerată a fost găsită in stop cardiorespirator (SCR), au fost întreprinse  manevrele de descarcerare și a fost predată echipajului TIM, a doua victimă, conștientă,  a primit îngrijiri medicale de la echipajul unei ambulanțe.
Prima victimă aflată în SCR, iar în ciuda  manevrelor de resuscitare executate de către echipajele medicale, nu a răspuns manevrelor  și a fost declarată decedată”, a transmis ISU Sălaj.

Polițiștii din Jibou se află la această oră în localitatea Creaca și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs un accident grav de circulație.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că, în localitatea Creaca, un conducător auto în vârstă de 55 de ani, din Jibou, în timp ce conducea autoturismul a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, din comuna Bălan.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt.

În urma impactului a rezultat decesul a șoferului din Jibou”, a transmis Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

 

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Salaj