Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN1 Cluj Napoca – Oradea, pe raza localităţii Izvorul Crișului, în judeţul Cluj, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren și un autoturism, soldat cu rănirea gravă a două persoane.

„Un conducător auto de 58 de ani, din comună Fildu de Jos, judeţul Sălaj, care se deplasa pe DN1 E60, din direcţia Cluj-Napoca spre Oradea, în afara localităţii Izvorul Crişului, ar fi efectuat o manevră de depăşire, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutlitară, condusă de un bărbat de 46 de ani, din comună Negreni. 

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi a pasagerului drepta-faţă, o femeie de 55 de ani, din comună Fildu de Jos.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentBilanț coronavirus 14 octombrie: 4.016 cazuri noi și 66 de decese
Articolul următorUn nou val de restricții în România. Masca de protecție OBLIGATORIE în spațiile aglomerate, FĂRĂ evenimente timp de 30 de zile