Un echipaj de jandarmerie a fost sesizat cu privire la comportamentul suspect al mai multor persoane aflate lângă un autoturism parcat într-un loc de refugiu de pe drumul european E81.

 

La fața locului au fost depistate trei persoane în timp ce încărcau material lemnos într-un autoturism. În urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 25 de ani, domiciliat în comuna Buciumi, a tăiat fără drept din pădurea Meseș, doi arbori nemarcați silvic pe care ulterior, împreună cu un tânăr de 18 ani și o femeie de 21 de ani, i-a încărcat într-un autoturism marca Volkswagen Sharan aparținând unuia dintre suspecți.

Incidentul a avut loc joi seara, în apropierea localității Ciumărna.

Autoturismul și o parte din persoanele în cauză, respectiv bărbatul de 25 de ani și femeia de 21 de ani, fuseseră depistate în circumstanțe similare cu doar o zi în urmă.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept, respectiv furt de arbori, acte ce vor fi înaintate organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor.

Masa lemnoasă și un motofierăstrău au fost ridicate în vederea confiscării. 

Articolul precedentANM a prelungit codul galben până luni seara
Articolul următorCulisele Statului Paralel – Ediție explozivă – Liviu Dragnea dezvăluie ce i-a spus șeful OMV decorat de Putin