33 de ghiozdane complet echipate au fost oferite unor copii care provin din familii cu situații financiare reduse, dar cu rezultate bune la școală. 

Acestea au fost oferite în cadrul campaniei „AJUTĂ UN COPIL SĂ MEARGĂ LA ȘCOALĂ”, campanie demarată de filiala Sălaj a Uniunii Salvați România (USR), cu scopul de a ajuta în lupta împotriva abandonului școlar.

Acțiunea a fost inițiată în anul 2017, când USR Sălaj, cu sprijinul USR DIASPORA, a împărțit un număr de 31 ghiozdane complet echipate unor copii care provin din familii cu situații financiare reduse, dar cu rezultate bune la școală. Împărțirea ghiozdanelor a fost făcută după cum urmează : patru în Românaşi, zece în Treznea, câte cinci în Dragu, Stârciu și Ortelec și două în Zalău. „În acest an, am continuat campania, împărțind 33 de ghiozdane complet echipate în județul Sălaj, selectând tot copiii cu rezultate bune școlare și cu o situație materială mai puțin plăcută. Împreună vom reuși schimbarea!”, se menționează în mesajul postat pe pagina de socializare a formațiunii politice.

 

Articolul precedentWeekend aglomerat la Urgență
Articolul următorSălaj: Noi măsuri pentru combaterea pestei porcine africane