Guvernul Orban s-a investit în funcție folosindu-se de propaganda anti PSD! PSD atunci era ciuma… acum PNL-ul a devenit muma… nu muma cetățenilor cum ar crede alții… ci a lor a celor ce se au ca frații! În scandalul momentului unde Victor Costache, ministrul sănătății și Horațiu Moldovan, secretar de stat, continuă să lucreze ca medici la două spitale private și după ce au ajuns în funcții de demnitate publică … prim-ministrul României care promitea dreptate, pune pumnul în gură ziariștilor spunând: ” ÎN LOC SĂ MEARGĂ ÎN VACANȚE EL OPEREAZĂ”

În ce lume trăim? Nu îi este Rușine acestui ministru de hârtie? Țipa și ataca dur puterea de atunci că sunt mulți incompatibili și acum el laudă incompatibilitățile? Venind cu argumente de prost gust că: dacă pacienții vor sa fie operați de domnul doctor acesta îi operează pentru o sumă modestă. Ne iei de proști domnule prim-ministru? 20.500 de lei pe lună doar de la privat pe part-time când tu ești investit în funcția de ministru al sănătății e o suma modestă? Toți sunt proști numai ăștia de la putere sunt deștepți. Ori se întâmplă ceva în momentul Investiri … se îmbată cu putere … să închidem ochii că și voi furați ca Hoții?

Imagine

Ce atâta mascaradă când banii-s la voi în ogradă? Atâta bătălie pe banul public? Iei bani de la privat nu ai treaba cu domnul Stat. Vrei și la stat și la privat – să favorizezi spitalele private să deconteze tot felul de tratamente, să acopere salariile miniștrilor și a clientelei politice … câta Rușine! Orban cel mai cel și-a înfipt dinții și el în ciolanul ăsta gros. Sa-l mănânce pană la os!

Vaccinați-vă dragi romani! Să fiți imuni și nu renunțați neregulile să le semnalați!

Orban și-a dorit să eticheteze guvernul PSD-ist și iată a reușit! Ne-a convins în slujba cui este, ale cui interese apară și ce oameni investește în funcții cheie!

Imagine

Să dam Cezarului ce e al Cezarului. PSD a distrus dar a și clădit. Acolo unde a început construcția s-a continuat lucrarea? Nu pentru că trebuia să împroști cu noroi să vina ei cu soluții la orice. Domnule Orban, domnule prim ministru – la incompatibilitate ce soluție există? La nesimțire? La minciuna? Ne-ați intoxicat cetățenii cu promisiuni mincinoase, să băgați mâna în buzunarele tuturor, să-i încurajați să plece în țări străine. Îngroșați lanțul exodului în străinătate! Măcar asumați-vă și mergeți mai departe! Mincinoși cu măști arogante! Luptați pentru toți mai puțin pentru dreptate. Sunteți mai presus de lege când vine vorba de propriile interese.

Mulțumesc caricaturistului Viorel Baciu pentru imagini!

Articolul precedentEvreii din Sălaj au marcat „Ziua Internațională a Comemorarii Victimelor Holocaustului”
Articolul următorModificări legislative privind conducerea unei persoane la sediul poliției și drepturile acestuia