Sub sloganul ”Împreună de Crăciun”, RO100 Zalău dă startul unei noi campanii inedite. Este vorba despre o acţiune prin care reprezentanţii RO100 Zalău îşi propun să ajute ”copiii şi familiile care au nevoie de o bucurie”. ”Știi un copil sau o familie pe care ai dori să o ajuți să scrie o scrisoare către Moș Crăciun? Pentru că, probabil, nu au scris niciodată. Sau pentru că știi sigur că ar avea nevoie de ceva anume, sau o dorință aprigă, pusă pe hold din cauza altor priorități de supraviețuire? Hai alături de noi în această campanie. Scrie-ne despre cei pentru care vrei să te transformi în #AjutorulMoșului. Povestim cu ei, scriem apoi scrisoarea, o facem publică și, cu siguranță, Moș Crăciun o va vedea și o va <<rezolva>>. Ia un răgaz și gândește-te la oamenii din jurul tău care au nevoie de o bucurie!”, transmit iniţiatorii campaniei, care au făcut publică demararea campaniei pe pagina de socializare Facebook. Astfel, în cursul lunii decembrie RO100 Zalău va avea ateliere mobile de scris scrisori pentru Moş Crăciun şi va face lobby public pentru îndeplinirea dorinţelor. Cei care vor să participe la această campanie pot scrie pe [email protected] sau un mesaj privat pe Facebook RO100 Zalău.

Despre RO 100 Zalău

Comunitatea locală RO100 Zalău a fost înființată pe 1 februarie 2018 şi este moderată de Alin Prunean, având în prezent mai mulţi membri. RO 100 Zalău este formată din sălăjeni care îşi doresc normalizarea scării valorilor, o lume în care să se promoveze adevărul, profesionalismul, meritocrația, eleganța, implicarea activă, decența, demnitatea și verticalitatea în toate domeniile. ”Suntem un grup de oameni care au demonstrat în carierele personale că sunt fapte. Cetățeni cu drepturi și obligații, dispuși să se implice activ în comunitatea din care fac parte, să pună umărul și să construiască pentru viitor. Oameni de bună credință care își doresc să strângă în jurul lor alți oameni de bună credință, pentru ca, împreună, să ne demonstrăm că se poate și altfel. Să punem faptele înaintea vorbelor!”, spun reprezentanţii RO100 Zalău.

Articolul precedentEuroparlamentarul Daniel Buda, în plenul Comisiei de Agricultură: ”Statul ar trebui să plătească penalități de întârziere dacă se întârzie cu plata subvențiilor către fermieri!”
Articolul următorSpectacol caritabil la Valcău de Jos. Un artist, victima unui accident rutier, ajutat de comunitate