Șimleuanii, amatori de ciclism, cei preocupați de sport, dar și cei care își doresc să dea, prin efortul lor, un mesaj pentru țară, în anul Centenarului, sunt invitați să pedaleze 100 de kilometri în cinstea celor 100 de ani ai României.

„Dacă ești amator de bicicletă te invităm alături de noi să pedalăm 100 de km în cinstea celor 100 de ani ai României”, este mesajul organizatorilor. Potrivit acestora, plecarea va avea loc vineri, 14 septembrie, la ora 9, din Parcul Central, Șimleu Silvaniei. Ritmul va fi unul lejer, cu pauze de regrupare și pauze de masă, iar traseul este astfel ales încât să nu fie trafic intens, participanții să se poată bucura de peisaj.

Traseul va fi: Parcul Central Șimleu Silvaniei – Nușfalău – Suplacu de Barcău – Borumlaca – Pădurea Neagră – Șinteu – Nușfalău – Șimleu Silvaniei, iar pauze de masă se vor face – înainte de Pădurea Neagră, la intrare în pădure și la Șinteu.

Potrivit organizatorilor, echipamentul va cuprinde: cameră de rezervă și petece (recomandat), haină de ploaie/vânt, cască, elemente reflectorizante. „Participanții vin pe propria răspundere în ceea ce privește respectarea regulilor de circulație și în ceea ce privește sănătatea. Asigurăm mașină de asistență (mici reparații sau pentru cei care consideră că nu mai pot pedala)”, se mai menționează în invitația organizatorilor.

sursa: Facebook/Paul Gabriel Pasztor

Articolul precedentA fost aprobat proiectul de extindere al UPU-SMURD Zalău
Articolul următorAnsambluri sălăjene maghiare la Odorheiu Secuiesc