Instituția Prefectului a găzduit astăzi, 23 noiembrie, ședința lunară a Colegiului Prefectural, sub coordonarea prefectului județului Sălaj, Florin Florian.

În cadrul întâlnirii, membrii colegiului au votat, în unanimitate, aprobarea “Planului de acțiuni comune, pentru serviciile publice deconcentrate în vederea intensificării controalelor pentru pregătirea în condiții corespunzătoare a sărbătorilor de iarnă 2018-2019”. Acțiunile comune au ca scop prevenirea, eliminarea sau reducerea riscurilor pentru sănătatea publică și sănătatea animală, potrivit unei informări a Prefecturii Sălaj.

Alte puncte de pe ordinea de zi au vizat prezentări ale instituțiilor publice responsabile, privind: asigurarea asistenței medicale la toate palierele din sistemul de sănătate, în anul 2018 (asistența medicală primară, servicii spitalicești, sistemul de urgență prespitalicesc și ambulatoriu, centre de permanență, medicamente etc.); asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, în perioada sărbătorilor de iarnă 2018-2019; activitatea desfășurată de Oficiu Județean de Poștă Zalău, în perioada 2017-2018.

La finalul întâlnirii, prefectul Florin Forian a adresat tuturor participanților invitația de a participa la manifestările organizate în Zalău și în județ cu prilejul Zilei Naționale a României.

Articolul precedentAutobuzul „Centenar Călător” a ajuns în comuna istoricului ”Simion Bărnuțiu” – la Bocșa. Locuitorii zonei, așteptați să-l viziteze
Articolul următorBurse Tenaris pentru viitori ingineri