Reprezentanții Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Sălaj au precizat că peste 7.700 de sălăjeni și-au primit înapoi banii plătiți pentru taxa de mediu. Autoritățile spun că demersurile pentru restituirea sumelor vor continua.
Astfel, în Sălaj, începând de luni, 3 iunie, s-a restituit suma de 20.000.000 de lei către 7.750 de contribuabili care au plătit taxa auto impusă după 2008.
”Din dispoziția domnului Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, A.N.A.F. a restituit în perioada 3 – 5 iunie 2019, la nivel național, suma de 700 milioane de lei către 420.000 contribuabili români, sumă ce reprezintă taxe auto achitate de către aceștia în perioada 1 ianuarie 2007 – 31 ianuarie 2017. Demersul Ministerului Finanțelor Publice și al Agenției Naționale de Administrare Fiscală va continua până la restituirea ultimului leu datorat contribuabililor români, care au achitat taxe auto (taxe auto pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu)”, se arată într-un comunicat de presă.

Articolul precedentEleve ale Colegiului Național „Silvania” Zalău, mențiune la Concursului „Cultură și civilizație în România”
Articolul următorCeremoniale militare și religioase de Ziua Eroilor