Sălăjenii care vor să susțină Alianța 2020 USR PLUS, o șansă pentru revenirea României la normalitate, sunt așteptați să semneze listele pentru înscrierea la alegerile europarlamentare. În acest sens, pe platoul din centrul municipiului, dar și în zona Spitalului Județean de Urgență (SJU) Zalău, au fost amplasate două corturi unde reprezentanții Alianței 2020 USR PLUS îi așteaptă zilnic pe sălăjeni, de luni până vineri, în intervalul orar 15-18, respectiv sâmbătă de la ora 9,30, să semneze listele pentru alegerile europarlamentare. De asemenea, doritorii mai pot apela și la echipele mobile aflate zilnic pe străzile din municipiul Zalău și în zonele rurale. Echipele mobile sunt formate din membri ai Alianței și poartă veste inscripționate USR PLUS.
Pentru înscrierea Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare, care vor avea loc în 26 mai, la nivel național este nevoie de strângerea a minimum 200.000 de semnături, respectiv minimum 5.000 la nivel județean.

Începutul în Sălaj este unul promițător: în doar zece zile de la demararea campaniei reprezentanții Alianței au reușit să adune 2.300 de semnături. ”Sălăjeni, vă mulțumim pentru susținere! În continuare avem nevoie de ajutorul vostru, avem nevoie de susținerea voastră pentru a schimba actuala clasă politică. După 30 de ani, prezentăm o alternativă credibilă şi serioasă la oferta politică existentă în România”, au precizat reprezentanții Alianței 2020 USR PLUS Sălaj.
Campania de strângere de semnături se va desfășura până în 23 martie, iar cei interesați pot să se adreseze și la sediile celor două formațiuni: USR Sălaj – Piața Iuliu Maniu, nr. 9 și la PLUS Sălaj – strada Unirii, nr. 19, etaj I.

Articolul precedentDirecția Județeană de Statistică: căsătoriile și divorțurile, în creștere
Articolul următorInconștiență la volan! Șoferi beți, depistați pe drumurile din Sălaj