Sălăjenii pasionați de voluntariat, cu vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani, se pot alătura echipei Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU ”Porolissum” Sălaj. Timp de o lună, până în 31 ianuarie 2019, persoanele interesate de voluntariat sunt aşteptate la sediul ISU din municipiul Zalău pentru a se înscrie într-o nouă serie a Programului ”Voluntar din Pasiune”. Cei interesaţi, trebuie să ştie că documente necesare pentru înscrierea în Programul Naţional de Voluntariat ”Salvator din Pasiune” sunt: cerere de înscriere, certificat de cazier judiciar – doar pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani, copie după actul de identitate, aviz psihologic în specialitatea ”Psihologie clinică” sau ”Psihologie în domeniul securităţii naţionale”, act doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare, adeverinţă medicală cu menţiunea ”apt pentru efort fizic” sau ”apt pentru muncă”, respectiv acordul părinţilor sau al tutorelui legal, pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani. Detalii despre condițiile de recrutare și alte informații utile pot fi vizualizate pe site-ul www.isusalaj.ro, în secţiunea Domenii de activitate/SPIRC/Voluntariat sau direct pe link-ul http://isusalaj.ro/voluntariat/.
De precizat este faptul că Programul ”Salvator din Pasiune”, lansat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) în cursul lunii mai a acestui an (prima sesiune, este un program dedicat tuturor persoanelor care doresc să fie voluntari în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din România.

Articolul precedentDe Anul Nou, se modifică mersul autobuzelor. Vezi cum vor circula, în Zalău, mijloacele de transport în comun
Articolul următorAccident grav în localitatea Var. Patru persoane, transportate de urgenţă la spital