Marți la sediul unității, s-a desfășurat faza județeană a Concursului “Cel mai puternic pompier”. La competiție au participat 13 cadre militare din toate subunitățile inspectoratului.

În acest concurs, pompierii militari și-au demonstrat abilitățile în mânuirea accesoriilor, ridicarea greutăților și parcurgerea unor trasee cu un grad ridicat de dificultate.

Cei care au reușit să dovedească că sunt cei mai buni și bine pregătiți pompieri, ne vor reprezenta la etapa națională a concursului „CEL MAI PUTERNIC POMPIER”. Ei sunt: plt. adj. Șandor Marius-Ovidiu, sg.maj. Niculaș Gabriel-Costel, soldat Matioc Ștefan, soldat Chende Ionuț și soldat Mureșan Andrei-Alin.

„Fie că participă într-o misiune pentru salvarea vieților sau la un concurs, curajul și determinarea se pot citi pe fețele lor!

Felicitări câștigătorilor și concurenților! Vă dorim succes în etapa următoare, cu speranța ocupării unui loc cât mai bun în clasamentul final”, a transmis ISU.

Imagine

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentCALENDARUL rotativei: schimbări radicale la Palatul Victoria. Mărul discordiei în Coaliție – Ministerul gata să arunce în aer alianța PSD-PNL-UDMR
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET