Casa de cultură din Jibou a găzduit, la sfârșitul săptămânii, un eveniment deosebit. Aproximativ 200 de persoane au participat la conferința: “Valentine’s day sau fața întoarsă a iubirii?”, susținută de către Pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca.

În cadrul evenimentuluI, care a avut loc sâmbătă, 8 februarie, Emima Merca, elevă în clasa a X-a la Liceul “Ion Agârbiceanu” din Jibou și Alexandru Szocs, elev în clasa a XII-a la Colegiul de Muzică “Sigismund Toduță” Cluj-Napoca, au susținut un moment artistic.

Conferința a fost organizată de Liga Tinerilor din Jibou, o asociație în care tinerii jibouani își pun împreună visurile și avântul tinereții, cu scopul de a face ceva care să conteze în societate.

”Suntem recunoscători pentru faptul că am petrecut o seară în preajma unor oameni absolut minunați! Am avut multe de învățat și suntem nerăbdători să punem în practică! A fost o seară deosebită! Vrem să adresăm mulțumiri tuturor sutelor de participanți, zecilor de voluntari ai Ligii Tinerilor din Jibou, Casei de Cultură Jibou, Episcopiei Sălajului și primăriei Jibou alături de consiliului local, pentru sprijin și participare”, au transmit organizatorii.

Articolul precedentCursuri suspendate temporar în mai multe unități de învățământ din municipiu
Articolul următorPeste 1700 de elevi sălăjeni, incluși în programul-pilot „Masă la școală”