Alimentare cu gaz, pe mai multe străzi din  Jibou, va fi sistată  joi- 4 iulie. Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unei conducte noi la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 4 iulie, începând cu ora 09.00, pe străzile: Romanilor, Bisericii Vechi, Fundăturii, Stejarului, Odorheiului, Ronei şi Nucului din oraşul Jibou.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00. Pe această cale, compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

”Lucrările fac parte dintr-un proiect de investiţie al companiei în valoare de circa 1.5 milioane lei şi vizează modernizarea sistemului de distribuţie din zonă pe o lungime de aproximativ 5 kilometri, în scopul îmbunătăţirii siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţi. Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale reprezintă o preocupare permanentă a companiei, în 2018 fiind investiţi aproximativ 232 de milioane de lei în cele 20 de judeţe în care compania operează”, se arată într-o informare emisă de Delgaz Grid.

Articolul precedentSălaj: 25 de poliţişti acţionează suplimentar pentru măsuri de ordine la Bacalaureat 2019
Articolul următorAverile aleşilor judeţeni: case, terenuri, autoturisme şi apartamente