Aproximativ cinci tone de plate furajere, depozitate în apropierea unei gospodării din localitatea Zalnoc, au fost făcute scrum în cursul dimineții zilei de sâmbătă -16 noiembrie. La fața locului, pentru stingerea flăcărilor au fost solicitați să intervină pompierii militari împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență SVSU Sărmășag. Potrivit primelor cercetări, cauza probabilă a fost utilizarea intenţionată a unei surse de aprindere de către o persoană necunoscută pentru a genera incendiul. Tot în cursul zilei de sâmbătă -16 noiembrie, Garda de intervenție Ileanda şi SVSU Ileanda au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de la intrarea în pădurea din localitatea Perii Vadului. Până la lichidarea în totalitate a incendiului, au ars aproximativ 0,5 ha vegetaţie uscată teren împădurit.

Articolul precedentUn autoturism a fost cuprins de flăcări pe o stradă din Zalău. Incendiul s-a extins și la alte autoturisme
Articolul următorSiguranța cetățenilor, pe primul plan! USR Sălaj vrea: ”Treceri de pietoni sigure în Municipiul Zalau – Supra iluminarea trecerilor de pietoni”