Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sălaj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat, vineri, 4 percheziții domiciliare, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor de înșelăciune, delapidare și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018-2019, o femeie, în vârstă de 56 de ani din Zalău, în calitate de angajată unui societăți comerciale cu sediul în județul Sălaj, ar fi întocmit documente în fals, pe care le-a folosit în vederea obținerii de consecințe juridice, care s-au și produs în dauna societății angajatoare, cauzând un prejudiciu ce urmează să fie stabilit pe parcursul cercetărilor.

Perchezițiile au fost efectuate la sediile a două societăți comerciale, din Zalău și Hereclean și la domiciliile ori reședințele persoanei bănuite de comiterea faptelor și a unui bărbat, de 49 de ani, din Șimleu Silvaniei.

În urma perchezițiilor domiciliare,  au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri.

La activități au participat criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sălaj.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale.

 

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentScandalul intonării imnului Ținutului Secuiesc. UMPMV cere DEMISIA lui Eduard Novak: „Nu mai poate reprezenta statul român”
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET