După aproximativ patru luni, lucrările pe cei aproape zece kilometri ai drumului județean DJ 108 F, segmentul Șărmășag-Chieșd, au fost finalizate.

„Încadrate în termenul inițial de finalizare, respectiv luna septembrie a anului în curs, lucrările asupra tronsonului de drum județean amintit au beneficiat de finanțare de la bugetul județului în cadrul programului anual de reparații și întreținere drumuri județene (2019) gestionat și finanțat de Consiliul Județean. Valoarea lucrărilor, care au inclus realizarea unui covor bituminos și marcajele rutiere aferente, precum și intervenții parțiale asupra acostamentelor, a fost de peste 4.351.000 lei”, au explicat reprezentanții administrației județene.

Potrivit sursei citate, locuitorii comunităților traversate de traseul drumului județean precizat (aproximativ 8.500) se bucură odată cu finalizarea lucrărilor, de un mai bun, rapid și sigur acces rutier în zonă, precum și la o conectivitate îmbunătățită cu arterele rutiere de importanță regională: E 81(Cluj – Satu Mare – frontieră), respectiv DJ 196 (Benesat – județul Satu-Mare). De asemenea, activitățile economice desfășurate în zonă beneficiază și acestea de o îmbunătățire a accesabilității spre și dinspre celelalte artere rutiere județene și naționale (europene).

Articolul precedent”Mersul pe jos și ciclismul în condiții de siguranță”. Invitaţie la mişcare pentru zălăuani
Articolul următorElevă a Liceului Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău – „Inspector pentru o zi”