Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au identificat, zilele trecute, o femeie care a furat o sacoșă cu bunuri dintr-un magazin alimentar.

 

Potrivit IPJ Sălaj, la data de 13 septembrie, o femeie, de 28 de ani din localitatea Motiș a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în aceeași zi, în timp ce se afla la cumpărături într-un magazin din Cehu Silvaniei, persoane necunoscute i-au furat o sacoșă pe care a lăsat-o la locul de bagaje de la intrarea în magazinul respectiv, cauzându-i un prejudiciu de 300 de lei.

În urma investigațiilor întreprinse de polițiști, sâmbătă, 17 septembrie, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de o femeie, de 34 de ani, din județul Maramureș.

Bunurile au fost recuperate și predate persoanei prejudiciate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la comiterea infracțiunii de furt, faptă prevăzută de art.228 alin.1 din Codul penal.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentCu drag, despre București! – Emisiune sărbătoare la Realitatea PLUS, cu Alexandra Păcuraru și Laurențiu Botin – ora 20:00
Articolul următorBobby Păunescu: „Dacă nu facem ceva, vom avea o criză majoră, în decembrie, ianuarie, februarie. Sărăcia duce spre război”