Un tânăr din Maroc s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii sălăjeni au descoperit, marți, că a intrat ilegal în România. 

 

Potrivit IPJ Sălaj, la data de 22 noiembrie, în jurul orei 13:50, pe Drumul Național 1H, în localitatea Crișeni, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au depistat și legitimat un tânăr de 22 de ani din Maroc, bănuit că ar fi intrat ilegal pe teritoriul României.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii secției au constatat că tânărul nu figurează în evidențe ca posesor de documente de călătorie sau care să ateste legalitatea intrării acestuia pe teritoriul României.

Fiind întrebat de polițiști despre modul în care a trecut forntiera de stat a României, acesta a declarat că a intrat ilegal în țară,  cu un camion care venea din Serbia”, a transmis sursa citată.

Cetățeanul străin a fost condus la sediul poliției și predat polițiștilor din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Sălaj.

În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infracțiunii de trecerea frauduloasă a frontierei de stat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 262 alin.1 din Codul penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentAceastă activitate zilnică dublează riscul de cancer. Cei mai mulți oameni fac asta la serviciu – cum se îmbolnăvesc subit
Articolul următorMinor din Chieșd, prins cu 1 kg de articole pirotehnice! S-a ales cu dosar penal