Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a ales să voteze și în turul 2 al alegerilor prezidențiale tot acasă, la Zalău. În această dimineață, la ieșirea din secția numărul 1, de la Colegiul Naţional „Silvania”, acesta a declarat că a votat cu speranța că România se poate face bine. 
„După primul tur sunt convins că am votat bine, la fel ca majoritatea sălăjenilor și a românilor. Așadar, un lucru bine făcut, este normal să fie continuat. Și astăzi, la fel cum am votat și în urmă cu două săptămâni, am votat pentru continuitate, am votat cu speranța că România se poate face bine! România se vindecă prin VOT!
Fac un apel către toți românii, către toți sălăjenii și îi rog să meargă astăzi la vot pentru a-și alege Președintele!
Funcția de Președinte al României este fără îndoială cea mai importantă funcție în stat.
Președintele dă întotdeauna direcția, iar Guvernul pune în aplicare politicile publice asumate prin programul de guvernare. Astăzi avem șansa de a vota pentru normalitate, pentru o echipă Președinte -Guvern care să lucreze împreună în interesul românilor!”, a precizat Lucian Bode. 

Votarea în ţară a început duminică la ora 7.00 şi se va încheia la ora 21.00. În judeţul Sălaj sunt amenajate 312 secţii de votare, fiind aşteptate la urne peste 196.000 de persoane cu drept de vot.

Articolul precedentAdolescent, urmărit de polițiști prin localitatea Hida. S-a întocmit dosar penal
Articolul următorZalău: Coliziune între două autoturisme