Poliţiştii Postului de Poliţie Mirşid au identificat, joi, 7 februarie 2019, un minor de 14 ani, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, de pe raza comunei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 80 la sută.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, în data de 07 februarie 2019, ora 13:00, angajata societăţii comerciale a sesizat Poliția despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în noaptea de 2 spre 3 februarie 2019, prin efracţie, în magazin şi au sustras mai multe produse alimentare şi nealimentare (dulciuri, produse de curăţenie etc.), cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

„Verificările efectuate de polițiști au dus joi, 7 februarie 2019, la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în proporție de aproximativ 80 la sută”, a precizat sursa citată.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia.

Articolul precedentUn şofer beat a distrus mai multe maşini pe o stradă din Zalău
Articolul următorJazz la Centrul de Cultură cu formația ”Bega Blues Band”. Intrarea liberă!