Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, cu sprijinul celor din Satu Mare, au efectuat, zilele trecute, percheziții la o bijuterie situată în centrul municipiului Satu Mare, precum și la locuința unei persoane care ar avea legătură cu jaful petrecut la bijuteria din Zalău, din 19 martie.

Polițiști specializaţi în investigarea criminalităţii economice au efectuat percheziţii în municipiul Satu Mare, la sediul social al unei firme (bijuterie), de unde, oamenii legii au ridicat o serie de bijuterii care, potrivit unor surse, urmează să fie comparate cu bijuteriile sustrase de la bijuteria din centrul Zalăului, în data de 19 martie, de unde s-au furat mai multe inele, bijuterii și ceasuri, în valoare de aproape 100.000 de euro, scrie realitateadesatumare.net.

Reamintim că jaful a avut loc în 19 martie, în jurul orei 17:30. Două persoane necunoscute, înarmate cu un pistol, au intrat într-un magazin de bijuterii situat în zona centrală a municipiului Zalău. Unul dintre hoți ar fi imobilizat-o pe angajata magazinului, în timp ce al doilea a furat mai multe bijuterii. Totul a durat doar câteva minute, firma de pază ajungând rapid la locul incidentului.

Potrivit polițiștilor sălăjeni, trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, din județele Satu Mare și Constanța, bănuiți de comiterea jafului, au fost interceptați în noaptea de 28 spre 29 martie în punctul de trecere al frontierei Urziceni – Satu Mare, în momentul în care intenționau să părăsească teritoriul României. În cursul zilei de 29 martie au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

sursa foto – realitateadesatumare.net

Articolul precedentPalatul Administrativ din Zalău va fi modernizat. Ce valoare are proiectul
Articolul următorDosar penal pentru un bărbat din Chieșd