Pensionarii sălăjeni, dar și persoanele asigurate în sistemul public de pensii pot beneficia de tratament prin intermediul Casei Județene de Pensii (CJP) Sălaj. Pentru cea de a XIV-a serie în județ au fost repartizate 227 bilete. Acestea sunt valabile în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Olănești, Sângeorz, Sovata, Târgu Ocna, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei cu începere din 12, 13 și 14 – septembrie ,în funcție de stațiune.
Potrivit reprezentanților instituției, biletele se pot ridica de la sediul CJP Sălaj, zilnic, de luni până joi, în intervalul orar 8 -14, respectiv vineri de la 8 -13. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria precizată este 4 septembrie, ora 14.” În cazul neridicării biletelor până la data de 04.09.2018, acestea pot fi eliberate altor persoane îndreptățite, potrivit legii și în conformitate cu Criteriile de acordare a acestora, începând cu data de 5 septembrie, până în 12 septembrie ”, a precizat Alina Tămaș – consilier superior ”Comapartiment comunicare și Relații publice din cadrul instituției”. Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile. Până în prezent, în cursul acestui an, la CJP Sălaj, au fost depuse 3666 cereri privind acordarea de bilete de tratament.
Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numărul de telefon 0260/622.990 – Compartiment ”Bilete de Tratament”.

Articolul precedent”Terbete” la Festivalul folcloric al naționalităților de la Bogdand
Articolul următorReţinuţi pentru furt. Au sustras telefoane în valoare de 8.300 de lei