Emoţii pentru cadrele didactice care susţin azi, 18 iulie, proba scrisă a examenului de definitivat, sesiunea 2018. În Sălaj, s-au înscris 117 candidaţi, (faţă de 80, în anul 2017), care vor susţine proba scrisă la 24 de discipline diferite, la Centrul de Examen – Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, accesul candidaţilor în Centrul de Examen se va face în intervalul 8-8.45, pe baza actului de identitate valabil – carte de identitate, carte de identitate provizorie sau buletin de identitate – ori, în lipsa acestuia, pe baza paşaportului în termen de valabilitate. Proba scrisă se desfăşoară începând cu ora 10, durata de redactare a lucrării fiind de patru ore.

Nota obținută la proba scrisă este nota la examen. Nota minimă de promovare a examenului este 8 (opt). Lucrările candidaților vor fi corectate în diferite centre de evaluare din țară, urmând ca primele rezultate să fie afișate, marți, 24 iulie. Eventualele contestații pot fi depuse în zilele de 24-25 iulie, iar rezultatele finale vor fi publicate în data de 27 iulie.

Articolul precedentJandarmii sălăjeni s-au întrecut la pescuit
Articolul următorGrevă generală la Serviciul de Probaţiune Sălaj