Ieri, 19 iunie, polițiștii Serviciului Rutier au identificat, în mai puțin de 3 ore, autorul unui accident cu victime, care a părăsit locul faptei fără încuviințatea poliției.

Evenimentul a avut loc duminică, la ora 18:19, pe Drumul Național 1F, la km 48+430 de metri, în localitatea Zimbor, când un autoturism a surprins și accidentat un bărbat, de 44 de ani, din județul Bacău, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma evenimentului rutier, bărbatul a suferit leziuni și a fost transportat la o unitate medicală, pentru investigații de specialitate.

Victima a fost testată cu aparatul Etilotest și a rezultat că acesta consumase alcool, respectiv avea 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma investigațiilor întreprinse, în mai puțin de 3 ore, polițiștii rutieri au identificat și depistat conducătorul autoturismului implicat în accident, este vorba de o tânără, de 20 de ani, din comuna Zimbor.

Aceasta a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sursa: Realitatea de Salaj