Vasile Bulgărean, directorul Colegiului Național „Silvania”, a fost validat de Biroul Politic Local (BPL) al PNL Zalău pentru a candida la Primăria Zalău.

Decizia pentru susținerea acestei candidaturi a fost luată în cadrul ședinței de astăzi, 27 februarie 2020, cu unanimitate de voturi, iar Comitetul Director Județean (CDJ) urmează să valideze această propunere., după cum au anunțat reprezentanții PNL Sălaj.

“Le mulțumesc colegilor pentru susținere și pentru încredere. Tratez cu maximă seriozitate și responsabilitate această candidatură și îmi doresc, la fel ca majoritatea zălăuanilor, ca orașul să se dezvolte în următorii ani sub coordonarea unei echipe de dreapta. Totodată, eu și colegii mei ne declarăm întreaga disponibilitate pentru a stabili o strategie alături de celelalte forțe anti-PSD, astfel încât, după scrutinul din iunie, cu susținerea cetățenilor, să așezăm Zalăul și Sălajul pe un traseu al dezvoltării și al îmbunătățirii calității vieții, precum județele și municipiile conduse de colegii noștri liberali – Cluj, Alba Iulia, Oradea”, a declarat Vasile Bulgărean.

Vasile Bulgărean are 55 de ani, este doctor în matematici și director al Colegiul Național „Silvania”. Liderul liberal a mai ocupat funcția de inspector șef al Inspectoratului Județean Școlar Sălaj, precum și de director al Școlii Gimnaziale „Corneliu Coposu” din Zalău. 

sursa PNL Sălaj 

Articolul precedentCULISELE PUTERII, o nouă emisiune la Realitatea PLUS. Care sunt jocurile, tensiunile și aranjamentele din spatele scenei politice
Articolul următorDosar penal pentru furt