Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj organizează concurs/examen, prin recrutare din sursă internă, pentru ocuparea funcţiei de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Zalău.

Potrivit anunțului instituției, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:să îndeplinească cerinţele din fișa postului, astfel: să fie ofiţeri de poliţie; profesional necesar ocupanului postului: minim- inspector principal de poliție; să aibă pregătirea necesară:

  • pregătire de bază:

pentru cei care au absolvit anterior organizării studiilor universitare în sistem „Bologna”: studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

– pentru cei care au absolvit studii universitare în sistem „Bologna”: studii universitare cu diplomă de licenţă ciclul I de studii universitare.

  • pregătirea de specialitate :
  1. curs postuniversitar sau master în domeniile drept sau științe juridice, științe administrative, informații și securitate națională, ordine publică și siguranță națională, științe militare, științe politice sau management.
  2. studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență absolvite anterior aplicării celor trei cicluri de tip Bologna într-unul dintre domeniile: drept sau științe juridice, științe administrative, informații și securitate națională, ordine publică și siguranță națională, științe militare, științe politice sau management.
  3. studii de master ciclul II de studii universitare într-unul dintre domeniile: drept sau științe juridice, științe administrative, informații și securitate națională, ordine publică și siguranță națională, științe militare, științe politice sau management.
  4. De asemenea, candidații mai au nevoie și de: autorizaţie de acces la informaţii clasificate, clasa ”secret”; avizul procurorului general pentru numire în structurile poliției judiciare; vechimea în muncă / din care in Ministerul de Interne : -/3 ani; vechimea în specialitate: a) în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției – 2 ani; b) în specialitatea structurii – 3 ani.

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie  Judeţean Sălaj, în data de 15 octombrie 2019, începând cu ora 11 şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Cererile de participare la concurs se depun la Serviciul Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, până în data de 24 septembrie 2019, inclusiv, numai în zilele lucrătoare, între orele 10-14.

 

 

Articolul precedentA crescut numărul de autorizații de construire
Articolul următorÎn comuna Marca: trupul fără suflare al unui bărbat, scos dintr-un bazin de apă