Un tânăr de 23 de ani, din Baia Mare, a fost arestat preventiv pentru ultraj, după ce l-a agresat pe polițistul care îl aducea la secție.

Băimăreanul, bănuit că ar fi furat diverse bunuri din gospodăria unei femei, în vârstă de 80 de ani, din localitatea Bulgari, a fost identificat și prins în comuna Sălățig, de un agent de la Postul de Poliție Benesat. Polițistul a fost îmbrâncit și lovit de tânăr, în momentul în care încerca să îl aducă pe acesta la secție. Agentul a avut nevoie de îngrijiri medicale, precum și de o intervenție chirurgicală.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv. „În momentul în care a vrut să îl aducă pe bărbat la secţie, poliţistul a fost agresat (…). Omul legii a fost îmbrâncit şi a fost lovit. (…) Poliţistul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a ajuns la spital, fiind externat în aceeaşi seară. A fost nevoie şi de o intervenţie chirurgicală la un deget de la o mână. În cursul zilei de luni, 19 august, s-a formulat propunerea pentru arestare preventivă, propunere care a fost admisă la aceeaşi dată, bărbatul aflându-se în acest moment în arestat preventiv la IPJ Sălaj”, a declarat Teodora Balmoş, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, citată de  Ştiri din Sălaj.(sportulsalajean.ro)