Polițiștii sălăjeni au intervenit, în doar trei zile, la peste 50 de evenimente la care au fost solicitați pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține siguranța publică.

Au fost aplicate 352 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale și au fost reținute permisele a 13 șoferi care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, în perioada 16-18 noiembrie 2018, la nivel judeţean, poliţiştii au acţionat în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. „Au fost constatate 24 de infracţiuni, din care şase la regimul circulaţiei rutiere (refuz de recoltare de probe biologice, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere fără permis), trei infracţiuni contra integrităţii corporale şi sănătăţii (vătămare corporală din culpă), 11 infracţiuni contra patrimoniului (furturi, distrugeri, tentativă la infracţiunea de furt), iar diferenţa au constituit alte fapte”, a precizat sursa citată.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, polițiștii au aplicat şi 352 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 98.181 de lei, pentru neregulile constatate. Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Articolul precedentGrădina Botanică din Jibou, la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca
Articolul următorLa volan, beat și fără permis