Pompierii sălăjeni sunt din nou exemplu! Au demonstrat asta cu prilejul Zilei Curățeniei Naționale, organizate sâmbătă, 15 septembrie, în cadrul proiectului „Let’s Do It, Romania!”. Salvatori de profesie, sunt primii în lupta cu flăcările, ajung primii la locul accidentelor grave sau sunt printre primii care răspund apelurilor către donatorii de sânge, au spus ”DA” unei ample acțiuni de ecologizare.
O echipă de pompieri din cadrul Inspectoratului Județean pentru situații de Urgență (ISU) ”Porolissum” Sălaj s-a alăturat sâmbătă, 15 septembrie, sutelor de voluntari, în acțiunea „Ziua Mondială a Curățeniei” inițiată de mișcarea socială „Let’s do it, Romania!”.
Pompierii s-au înarmat cu saci și mănuși și au strâns deșeurile din zona Dealul Morii și Poligonul Aghireș, participând astfel la ofensiva împotriva gunoaielor aruncate necorespunzător şi curăţarea arealelor naturale.
„Prin această modalitate pompierii sălăjeni şi-au adus contribuţia la refacerea ecosistemului şi, implicit, la protejarea naturii, dovedind că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor specifice ci şi în acest domeniu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi.

Articolul precedentVolei Municipal Zalău şi-a adjudecat Cupa Unirea 2018
Articolul următor”Târgul Olarilor”: Olari din ţară şi străinătate îşi prezintă produsele la Zalău