Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Porolissum Sălaj a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o anexă de pe strada Cehei din localitate. Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului în spaţii deschise în urma unor lucrări de igienizare prin ardere a unor resturi vegetale. În urma incendiului, a ars anexa cu pereţii din lemn şi acoperişul din stuf pe aproximativ 60 mp, dar și diverse bunuri depozitate.

Tot în cursul zilei de luni, la ora 17.12, secţia de pompieri Jibou şi Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (ASVS) Gârbou au fost solicitaţi să intervină la un incendiu de vegetaţie uscată propagat la o căpiţă de plante furajere din localitatea Călacea. Potrivit reprezentanților ISU Sălaj, cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului deschis în spaţii deschise utilizat pentru igienizarea unui teren. Au ars aproximativ 500  kg de plante furajere.

Articolul precedentFundația „Corneliu Coposu” donează 5.000 de lei pentru restaurarea Palatului episcopal greco-catolic din Oradea
Articolul următorDin vina pietonilor au avut loc zece accidente rutiere grave