În ultima perioadă s-a observat o creştere semnificativă a numărului de persoane care solicită diverse tipuri de servicii la ghișeele  Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple (SPCEEPS) Sălaj. În acest context, Instituția Prefectului Sălaj reamintește faptul că este operațională platforma pentru programarea online a solicitanților de pașapoarte simple (indiferent de tip), disponibilă la adresa www.epasapoarte.ro. 

„Astfel, cetățenii vor putea să gestioneze mai bine timpul personal alocat pentru obținerea documentelor de călătorie.În prezent, preluarea cererilor se face, la sediul din Zalău, la două ghișee, unul din ele fiind rezervat programărilor on-line. La un al treilea ghișeu se realizează eliberarea pașapoartelor”, explică reprezentanţii Prefecturii Sălaj. 

Ghișeele funcționează luni, între orele 8.30-18.30 și marți-vineri, între orele 8.30-16.30. Plata taxelor pentru eliberarea pașapoartelor se poate face la unitățile CEC Bank sau Trezorerie, dar și la Poșta Română, on-line sau prin virament bancar, cu ordin de plată. Pașapoartele pot fi primite la adresa de domiciliu, prin curier, sau pot fi ridicate de la sediile SPCEEPS din reședințele de județ sau de la ambasade.

Articolul precedentPersoanele cu studii medii, cele mai căutate pe piaţa muncii din judeţ
Articolul următorFilialele PNL, USR și PMP Sălaj au hotărât: ”Suntem determinaţi să scăpăm de guvernarea toxică a PSD Sălaj!”